Organisation, ledelse og strategi, Projektledelse og -udvikling

Agil Projektledelse

Beskrivelse

Der er særlig fokus på, at du og dit projektteam bliver i stand til at skabe resultater i dine kommende agile projekter. Du vil blive præsenteret for en lang række konkrete værktøjer, og ikke mindst hvordan disse værktøjer bliver anvendt i konkrete kundeprojekter. Der vil blive drøftet fremgangsmåder og ledelsesstile, der virker. I vidt omfang sammenholdes den agile ledelsesstil med de konkrete værktøjer for at sikre, at der er det nødvendige samspil mellem ledelsesstilen og måden at gennemføre projektet på.

Undervisningen aktiverer systematisk alle fire indlæringsformer: Teori, case, eget projekt og refleksion. Denne varierede undervisningsform giver i praksis den bedste indlæring.

Med dette modul vil du opnå ledelsesmæssige kompetencer, så du kan påtage dig forskellige roller i agile projekter, hvad enten det er i styregruppen, projektledelsen eller i roller som Scrum Master/Team Lead eller som Product Owner/Business Ambassador. Efter modulet, er du ligeledes rustet til, at tage den internationalt anerkendte certificering Agile Foundation Team Leader Focus, der er udviklet og administreret af Agile Business Consortium i England

Læs mere om kurset her (dette er ikke et tilmeldingslink)

Kursusforløb

Kursusstart: 8. april 2021

Det praktiske

  • Kursusudbyder: DTU - Danmarks Tekniske Universitet
  • ECTS-point: 5
  • Undervisningssprog: Dansk
  • Udbudt til: Forår
  • Tilmeldingsfrist: 15. marts 2021
  • Kursets uddannelsesniveau: Diplomniveau
Tilmelding