Organisation, ledelse og strategi, Projektledelse og -udvikling

SAFe for Teams

Beskrivelse

SAFe® for Teams (SP)

Her læres de færdigheder, der skal til for at blive en aktiv del af et agilt team og samarbejde effektivt med andre teams. I løbet af dette to-dages kursus vil deltagerne få en grundig forståelse af en ART (Agile Release Train), hvordan den leverer værdi, og hvad de kan gøre for effektivt at udføre deres rolle. De vil også lære at skrive user stories, planlægge og udføre iterationer og planlægge store planlægningsevents som program increments (PI). Endelig vil de lære om continuous delivery pipeline og DevOps kultur, hvordan man effektivt integrerer med andre teams i programmet, og hvordan man løbende forbedrer en ART.

Kurset egner sig til dem som skal være en del af et agilt team hvor der arbejdes med SAFe – i en ny eller igangværende ART. Forudgående kendskab til agile er ikke krævet.

Kurset undervises på dansk med materialer på engelsk. Deltagelse i kurset forbereder deltagerne til at tage eksamen og blive certificeret SAFe® 5 Practitioner (SP). Eksamen er frivillig, den gennemføres online på engelsk inden 30 dage efter kurset.

Læs mere om kurset her (dette er ikke et tilmeldingslink)

Kursusforløb

Forår 2021:

København: 25.-26. marts (Hold 1)

Når du tilmelder dig, vil vi bede dig angive hvilket hold, du ønsker at deltage på.

Det praktiske

  • Kursusudbyder: PA Consulting
  • ECTS-point: 0
  • Undervisningssprog: Dansk
  • Udbudt til: Forår/Efterår
Tilmelding