IT, data og digitalisering

Ledelse og strategier i Blockchainøkonomien

Beskrivelse

Dette kursus vil fokusere på at uddanne deltagere i blockchain teknologi til at udvikle konceptuelle såvel som praktiske løsninger og lære at generere nye teoretiske indsigter baseret herpå. Deltagerne vil lære, hvordan blockchain teknologi fungerer, og hvordan det forstyrrer eksisterende forretningsmodeller. De vil få indsigt i paradigmatiske ændringer, der opstår ud fra økonomiske, organisatoriske og computervidenskabelige synspunkter. Deltagerne vil analysere eksisterende forretningsprocesser og deres potentiale til at konvertere dem til blockchain-baserede løsninger. På den måde vil deltagerne kunne skabe nye blockchain-baserede økonomiske systemer.

Efter kurset skal den studerende kunne:
- Reflektere over forholdet mellem synonym for: forsvindende, fade ud, opløste virksomheders begrænsninger, økonomi relateret til transaktionsomkostninger, it-governance samt standardisering og anvende det i kontekst af blockchain-teknologi.
- Beskrive og diskutere din personlige rolle som en innovativ forretningsleder og dertilhørende chancer og risici i en globaliseret blockchain-økonomi.
- Uddybe teknologiske grundlag for blockchain-systemer og kritisk analysere forskellige implementeringer af blockchain.

Læs mere om kurset her (dette er ikke et tilmeldingslink)

Det praktiske

  • Kursusudbyder: IT-Universitetet
  • ECTS-point: 7,5
  • Undervisningssprog: Engelsk
  • Udbudt til: Efterår
  • Tilmeldingsfrist: 10. oktober 2019
  • Kursets uddannelsesniveau: Masterniveau
Tilmelding