Organisation, ledelse og strategi, Projektledelse og -udvikling

Agil Projektledelse

Beskrivelse

Kurset Agil Projektledelse dækker de grundlæggende elementer i at arbejde agilt og hvordan du kan bruge agile værktøjer, frameworks og adfærd i en projektsammenhæng. Kurset er designet til dig, der arbejder i projekter, og ønsker at opnå bedre resultater med dine projekter ved brug af agile tilgange og ved at træne disse teknikker praksisnært på kurset.

Introduktion
Agil produktudvikling og ledelse af agile projekter anvendes mere og mere i disse dage og med god grund. På tværs af utallige sektorer står organisationer over for konstante ændringer i deres produkter og services for at tilpasse sig skiftende kundekrav og behov. Agil produktudvikling i projekter er en god måde at tilpasse sig disse hurtigt ændrede krav og forventninger. Får vi leveret det rigtige produkt til vores brugere og får vi det leveret rigtigt.

Med kurset får du:
-Forståelse af hvordan agile produktudvikling adskiller sig fra plandrevne udviklingsmetoder
- Vide hvilke gevinster og faldgruber der er ved begge tilgange
- Forståelse af de mest almindelige agile frameworks (f.eks. Scrum, Kanban, Lean startup) og hvordan de kan anvendes i en projektkontekst
- Kunne anvende grundlæggende agile teknikker og metoder samt reflektere over, hvordan de kan anvendes i et projekt
- Tage en adaptiv tilgang til projektledelse for at sikre, at det rigtige brugerprodukt bliver udviklet korrekt

Deltager
Dette kursus er for dig, der har en interesse i at få værktøjer, viden om koncepter, frameworks og teknikker i agil projektledelse og ønsker agile arbejdsredskaber.

Forudsætninger
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i dette kursus, men det vil være en fordel, hvis du har en basal forståelse af projektet som arbejdsform

Læs mere om kurset her (dette er ikke et tilmeldingslink)

Det praktiske

  • Kursusudbyder: Teknologisk Institut
  • Undervisningssprog: Dansk
Tilmelding