Tilmelding

Ledelse af forandring og Innovation

Kursusudbyder

Copenhagen Business School, HD

Lokation


Beskrivelse

Denne specialisering af HD (O) sigter på at styrke den studerendes forståelse for, skabelse og forholde sig til relevansen og hensigtsmæssigheden af organisationsforandring og innovation i den konkrete organisation. Organisationsforandring og innovation er og omtales i stigende grad som et grundvilkår for organisationer, og gør det dermed til et centralt tema i moderne organisationer, som alle i moderne organisationer må og skal forholde sig til. Det er således studerende med en interesse for at være forandringsagenter og kunne relatere og forholde sig til organisationsforandring, som denne specialisering henvender sig til. Specialiseringens relevans er dog uomtvistelig, fordi moderne organisationer er dynamiske og dermed kontinuerligt er i forandring. Det siges jo populært, at det eneste stabile er forandring. På den baggrund fokuserer specialiseringen på, hvordan man i moderne organisationer kan forholde sig til forandringstiltag og ledelsesværktøjer på en relevant, kritisk og hensigtsmæssig måde, der gør den studerende i stand til både at udfordre den eksisterende praksis i organisationer og forholde sig til organisationsforandring og innovation på en kritisk og reflekteret måde, så sådanne tiltag foretages, når det er relevant og nødvendigt samt foretages på en hensigtsmæssig måde for den konkrete organisation. Dette er ikke mindst relevant, fordi multiple forandrings- og innovationsprojekter ofte sker simultant (og mere eller mindre koordineret) i moderne organisationer.

Deltagerantal: 20

Copenhagen Business School, HD


Det praktiske

Kursusudbyder

Copenhagen Business School, HD

Lokation

Kursusudbyder kontaktinformationer

Kontakt studieadministrationen
E-mail: Hdtilmelding@cbs.dk
Tlf. 38 15 57 02

Vedrørende virksomhedskurser
E-mail: vr.hd@cbs.dk
Tlf. 38 15 27 53

Undervisningssprog

Dansk

Tilmeldingsfrist

5. august 2023

Kursets varighed og datoer

Gå til kursusudbyderens hjemmeside for at læse mere om kursets varighed og datoer. Finanskompetencepuljen kender kun kursets varighed eller datoer, hvis det står her på siden.

Copenhagen Business School, HD

Så let er processen

  1. Undersøg kurset

    Undersøg Finanskompetencepuljens mange muligheder, og find det kursus, du ønsker.

  2. Tal med din leder

    Tag en dialog med din leder. Nogle virksomheder betaler for den tid, du bruger under uddannelse.

  3. Ansøg kursus

    Ansøg kursus via Finanskompetencepuljen. Vi godkender finansiering og kontakter kursusudbyderen.

  4. Vi kontakter dig

    Du bliver kontaktet af kursusudbyderen med svar på, om du er blevet optaget og al praktisk info efterfølgende.

Værd at vide

  • Hvem kan søge

    Alle, der er ansat i en virksomhed omfattet af overenskomst mellem Finansforbundet og FA, kan bruge Finanskompetencepuljen

  • Hvad kan jeg søge?

    Du kan søge blandt alle de kurser, der er omfattet af Finanskompetencepuljen. Det er dog kursusudbyderen, der afgør, om du bliver optaget.

  • Hvad dækker puljen?

    Finanskompetencepuljen dækker omkostninger til selve kurset samt materialer som fx bøger.

  • Hvor ofte kan jeg søge?

    Du kan søge op til to kurser, men maksimalt 15 ECTS-point. Har du nået dit maximale antal ECTS-point, skal der gå et år, før du kan søge igen.

Hvordan kommer jeg i gang?